Over ons

De missie van Vakantievillavinden.nl is om de leukste vakantievilla’s aan te bevelen in Europa. Elk jaar bekijken, testen en beoordelen we honderden villa’s onafhankelijk om je te helpen precies te vinden wat je nodig hebt.

Ons doel is om je tijd te besparen en de stress van het boeken te verminderen.

Oprichting

Vakantievillavinden werd opgericht in 2023. Wij blijven bestaan via commissies via affiliate marketingprogramma’s. Dat betekent dat we mogelijk commissies ontvangen voor reizen die zijn geboekt via onze links naar boekingswebsites. We raden echter reizen aan op basis van ons onafhankelijke onderzoek, analyse, interviews en testen. Er is geen stimulans voor ons om reizen te kiezen of te reageren op druk van fabrikanten – in feite is het precies het tegenovergestelde. Als een lezer zijn boeking annuleert, omdat hij ontevreden is of de aanbeveling slecht is, ontvangen we geen affiliate commissie. We vinden dat een eerlijk systeem dat ons toewijding houdt aan het dienen van onze lezers. En natuurlijk worden de beslissingen die we nemen met betrekking tot de producten die we op onze site presenteren altijd gestuurd door redactionele en testnormen, niet door affiliate deals of advertentierelaties.

De redactie van Welkeisdebeste.nl is niet geassocieerd met de makers/fabrikanten van de reizen die we aanbevelen. We publiceren echter links naar diverse boekingswebsites die de reizen leveren. Dit kan ons een commissie opleveren.

Onze reviews

Onze reviews vergen onderzoek en ervaring. Naast het vertrouwen op onze eigen expertise verzamelen we reviews en gegevens van de beste bronnen. We bestuderen klantrecensies om erachter te komen wat belangrijk is voor echte mensen die al een reis hebben geboekt.